Regionline saa uudistuksen myötä nykyaikaisemman ulkoasun ja samalla palvelu siirtyy omalle verkkosivustolleen osoitteeseen www.regionline.fi.

Lue lisää uudistuksesta täältä.

Jätä uusi ilmoitus


UUTTA! Voit kirjautua omilla tunnuksillasi.

Voit jättää ilmoituksen tuttuun tapaan Jätä ilmoitus -kohdassa ilman tunnuksia tai rekisteröitymistä.

Kirjautuneena voit hallita helposti omia ilmoituksiasi (esimerkiksi poistaa tai uusia ilmoituksen). Voit kirjautua myös kaikilla Keski-Pohjanmaan Kirjapainon lehtien tunnuksilla (Keskipohjanmaa, Kalajokilaakso, Haapavesi, Kalajokiseutu, Kokkola-lehti, Lestijoki, Nivala-lehti, Perhonjokilaakso, Selänne ja Pietarsaaren Sanomat).

Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit kirjautua tästä.

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne ilmaiseksi tästä.

1. Ilmoituksen tiedot

Ilmoitukset tulevat välittömästi näkyviin ja ovat esillä kaksi viikkoa. Voit itse poistaa ilmoituksesi myös aiemmin, joten talleta ilmoituksen jättämisen jälkeen saamasi ilmoituksen poistotunnus.

Rivi-ilmoitukset on tarkoitettu yksityishenkilöille. Ei mainoksia, tupakkatuotteita, luvanvaraisia aseita, työpaikkailmoituksia tai yritystoimintaa, kiitos!

IP-osoite: 3.236.241.39

2. Ilmoituksen kuvat

Kuvan tulee olla joko jpg, jpeg, gif tai bmp -muodossa. Voit liittää ilmoitukseen useita kuvia pitämällä Ctrl-näppäintä pohjassa valitessasi kuvia. Yksittäisen kuvan maskimikoko on 25MB. Ilmoituksen tallentamisen yhteydessä järjestelmä skaalaa kuvan automaattisesti enintään 1000x1000 pikselin kokoiseksi. Voit järjestää kuvat raahaamalla.

Valitse kuva tai raahaa kuva tähän

3. Julkaisu

Julkaise ilmoitus klikkaamalla Julkaise-painiketta.


Kommentoidut uutiset